Gyakran ismétlődő kérdések

Hibásan jelennek meg a böngészőben megnyitott űrlapok.

Mozilla Firefox böngészővel megnyitott  néhány PDF hibásan jelenik meg.
Le kell menteni a szükséges állományt a számítógépre (jobb gomb/Save Link As, vagy mentés) és úgy helyesen jeleníti meg a gépre telepített PDF néző.

Mi történik, ha a szülő már postázta az igénylést, de kimaradt egy csatolandó melléklet?

Postázni kell a kimaradt mellékleteket a pályázati iroda címére, mellékelve az igénylő szülő személyi igazolványának  a  fénymásolatát és a borítékra feltüntetni:  HIÁNYPÓTLÁS !

A gyermek családneve nem egyezik meg az igénylő szülő családnevével.

Amennyiben a gyermek születési bizonyítványában a szülő eltérő névvel szerepel (leánykori név, előző házasság, stb.) mint az igénylő személyi igazolványában, akkor kell a megfelelő irat fénymásolatát mellékelni,  amelyből kiderül a névváltozás  (házassági levél, válásról szóló bírósági végzés).

Egy lapra fénymásolhatóak a csatolandó mellékletek?

          NEM! Megkérjük szépen külön-külön lapokon legyenek a beadandó fénymásolatok.

Beküldhető a hiánypótlás elektronikus formában?

Eredetiben kell az igénylési adatlap, iskolalátogatási igazolás, ezeket postán vagy személyesen kell eljuttatni a pályázati irodába. Azon mellékletek amelyeknek a másolatát kell benyújtani, (személyi igazolvány, keresztlevél, házassági stb.) beküldhetők elektronikus levélhez csatolva is (info@szulofoldonmagyarul.ro). A levél legtöbb 15 MB lehet, ha nagyobb a kiegészítés, a mellékleteket több levélben kell küldeni. Csak az olvasható mellékleteket tudjuk felhasználni!

 

A Hallgatói támogatás igénylése felsőoktatásban résztvevők számára, külön igénylésként kezelendő, nem vonható össze a nevelés, oktatási igényléssel.

 

A fölösleges igénylési csomagokat kérjük szépen visszajuttatni az óvodába/iskolába, ahonnan kapták.

bethlen